Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Bacallà amb chutney de pastanaga
Descongela el bacallà sobre un recipient amb reixeta a la nevera. A continuació, talla’l en 3 parts, enfarina, fregeix i reserva.
Posa els daus de julivert en un got i cobreix-los amb oli. Barreja-ho bé quan s’hagin descongelat.
En una cassola, escalfa l’oli i sofregeix la pastanaga directament congelada. A mitja cocció, afegeix els daus d’all i, a continuació, la ceba.
Salpebra, afegeix les espècies i el tomàquet. Si vols, pots afegir una mica de sucre. Afegeix també el vinagre i deixa reduir. Allarga amb una mica d’aigua.
Finalment, rectifica de sal, afegeix el bacallà a la cassola de chutney i tapa. Cuina 1 minut i serveix amb una mica d’oli de julivert per sobre.
Que fàcil que és menjar bé