Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Bacallà gratinat amb allioli d'alls negres
Deixa descongelar el bacallà a la nevera, en un recipient amb reixeta.
Per l’allioli: pela els alls negres i tritura’ls amb una mica d’aigua. Afegeix 1 dau d’all trossejat la Sirena i maionesa.
En una cassola comença a sofregir, directament congelats, els alls tendres, afegeix les carxofes i, finalment, els espàrrecs. Salpebra i afegeix dos daus d’all trossejat, el julivert i el vi blanc.
Disposa en cassoletes i afegeix per sobre del bacallà.
Cuina al forn 10 minuts. Retira’l, cobreix-lo amb l’allioli i torna a posar-lo al forn per gratinar.
Si no tens alls negres, pots fer la mateixa recepta amb allioli i tinta de sípia.
Que fàcil que és menjar bé