Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Morro de bacallà confitat amb ceps i gamba vermella
Descongela els morros de bacallà en un recipient amb reixeta dins la nevera. Un cop descongelats, talla'ls per la meitat.
Descongela les gambes vermelles submergint-les en un recipient amb aigua i sal. Posteriorment, retira les closques i reserva-les i les cues. Pots deixar algunes gambes amb el cap.
Prepara un oli de gamba vermella: escalfa una paella amb una mica d'oli i salta les closques, afegeix un polsim de sal de sal i deixa que s'escalfi l'oli. Deixa macerar fora del foc durant 25 minuts. Finalment, passa-ho per un colador i deixa decantar l'oli.
Escalfa a la mateixa paella amb una mica d'oli i afegeix els boletus. Quan estiguin descongelats, cobreix-los amb oli i confita a foc baix fins que estiguin tendres (uns 25 minuts). Uns 4 minuts abans del final, afegeix les cues de les gambes; escorre i dóna un punt de sal.
Confita el morro de bacallà en oli a 80ºC durant 5 minuts (si es baixa la temperatura del confitat s'ha d'augmentar el temps; a 60ºC uns 10 minuts).
Munta dos talls de bacallà i acompanya'ls del boletus i les gambes confitades. Acaba el plat amb una mica d'oli de gamba vermella.
Nota: Es pot acompanyar amb una mica de salsa Romesco.
Que fàcil que és menjar bé