Burritos d'alvocat i gamba austral

Burritos d'alvocat i gamba austral

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les cues de gamba a la nevera, sobre un recipient amb reixeta. Una vegada descongelades, deixa-les marinar amb el suc d’una llima, una dosi d’all, l julivert, una mica de sal i oli d’oliva. 

 

Sofregeix les verdures directament congelades amb dos dosis d’all i una mica de picant al teu gust. Afegeix el blat de moro i cou-ho uns minuts més. Reserva.

 

Cuina les gambes en una paella amb dos cullerades d’oli i afegeix les verdures cuites. Reserva.

Treu l’alvocat del congelador i deixa’l descongelar en un bol a la nevera. Una vegada descongelat, afegeix la pell de la llima ratllada, exprimeix per sobre el seu suc, pica el coriandre i afegeix-lo. Salpebra i reserva.

 

Talla l’enciam a la juliana. Barreja la maionesa amb una mica de xipotle.

 

Escalfa una mica les tortillas de blat, unta-les amb la maionesa i cobreix amb l’enciam ,l’alvocat i les gambes. Enrotlla i serveix amb la maionesa de xipotle o amb una mica de salsa barbacoa.

 

Cuina Burritos d'alvocat i gamba austral amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits