Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Bacallà a la biscaïna
Descongela les cuetes de bacallà en la nevera, sobre un recipient amb reixeta.
Elimina la tija i les llavors interiors dels pebrots i posa’ls en remull durant almenys 3 hores. Quan estiguin hidratats, raspa la carn, posa-la en un got de batedora, agrega-hi 500ml d’aigua i tritura-ho.
Asseca bé les cuetes de bacallà, enfarina-les i fregeix-les per tongades (poca quantitat cada vegada) en abundant oli calent; retira-les i reserva-les.
En una cassola àmplia, engreixada amb 3 cullerades d’oli d’oliva, sofregeix les verdures directament congelades, remenant de tant en tant, durant un parell de minuts; agrega-hi el julivert i l’all (directament congelats) i la fulleta de llorer.
Afegeix-hi el vi, deixa’l evaporar, remena i incorpora les patates. Aboca-hi l’aigua dels pebrots, salpebra-ho i cuina-ho durant 10 minuts a foc suau.
Quan faltin 3 minuts per finalitzar la cocció, agrega-hi les cuetes de bacallà i deixa bullir tot el conjunt. Retira-ho del foc, deixa-ho temperar i serveix-ho.
Que fàcil que és menjar bé