Daus de bacallà guisats

Daus de bacallà guisats

Recepta de daus de bacallà guisats, ¡una autèntica delicia!

Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Farina (1 cullerada)
  • •   Llorer (1 fulla)
  • •   Sal
  • •   Pebre
  • •   oli d'oliva
Preparació Mostrar Mostrar

Deixar descongelar els daus com s'indica en l'envàs i escórrer bé els daus de bacallà.

 

Posar una mica d'oli a la paella i fregir els daus. Reservar.

 

A la mateixa paella, amb el foc mig baix sofregir lentament la ceba fins que quedi transparent. Afegir l'all i deixar daurar.

 

Afegir una cullerada de farina i ofegar bé. Afegir el fumet, removent fins que no quedin grumolls.

 

Finalment, posar la fulla de llorer, el dau de julivert i els daus de bacallà i deixar coure uns 5 minuts (si s'espesa molt, afegir més fumet). Rectificar de sal i pebre.

 

Cuina Daus de bacallà guisats amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits