ARRÒS MELÓS DE RAP, CARXOFES I CARGOLS

ARRÒS MELÓS DE RAP, CARXOFES I CARGOLS

Dificultat Mitja
50 min
534 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •  
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el rap en un recipient amb reixeta dins de la nevera.

Per preparar el fumet de rap: retira les espines al rap, salta-les amb una mica d’oli, afegeix-hi aigua, 1 fulla de llorer i deixa-ho bullir durant 30 minuts. Cola-ho i reserva-ho.

Bull els cargols, directament congelats, en aigua bullint amb llorer i sal, durant 12-15 minuts. Posteriorment, reserva els cargols i afegeix-hi uns 100-150 ml del brou al fumet.

En una paella amb oli, salta el rap trossejat, dóna-li punt de sal i reserva-ho.

Ofega la ceba, directament congelada, i les dosis d’all. Quan comenci a agafar color, afegeix-hi les carxofes directament congelades. Ofega les verdures una mica i afegeix-hi el tomàquet.

Afegeix l’arròs i ofega’l, deixant que tot l’arròs brilli.

Afegeix-hi el fumet calent (3,5 que d’arròs rodó normal; en arròs bomba 4 vegades i mitja).

Afegeix-hi el safrà torrat i triturat. Dóna punt de sal. Deixa-ho bullir 5 minuts a foc fort, i la resta a foc mig-baix.

El temps de cocció total és de 15-16 minuts. Afegeix el rap quan faltin 2-3 minuts.

 

El pots acompanyar amb allioli la Sirena.

Cuina ARRÒS MELÓS DE RAP, CARXOFES I CARGOLS amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits