Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
ARRÒS MELÓS DE RAP, CARXOFES I CARGOLS
Descongela el rap en un recipient amb reixeta dins de la nevera.
Per preparar el fumet de rap: retira les espines al rap, salta-les amb una mica d’oli, afegeix-hi aigua, 1 fulla de llorer i deixa-ho bullir durant 30 minuts. Cola-ho i reserva-ho.
Bull els cargols, directament congelats, en aigua bullint amb llorer i sal, durant 12-15 minuts. Posteriorment, reserva els cargols i afegeix-hi uns 100-150 ml del brou al fumet.
En una paella amb oli, salta el rap trossejat, dóna-li punt de sal i reserva-ho.
Ofega la ceba, directament congelada, i les dosis d’all. Quan comenci a agafar color, afegeix-hi les carxofes directament congelades. Ofega les verdures una mica i afegeix-hi el tomàquet.
Afegeix l’arròs i ofega’l, deixant que tot l’arròs brilli.
Afegeix-hi el fumet calent (3,5 que d’arròs rodó normal; en arròs bomba 4 vegades i mitja).
Afegeix-hi el safrà torrat i triturat. Dóna punt de sal. Deixa-ho bullir 5 minuts a foc fort, i la resta a foc mig-baix.
El temps de cocció total és de 15-16 minuts. Afegeix el rap quan faltin 2-3 minuts.
El pots acompanyar amb allioli la Sirena.
Que fàcil que és menjar bé