Llagostins al curri vermell thai

Llagostins al curri vermell thai

Dificultat Baixa
20 min
468 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   2 cullerades de tomàquet fregit
  • •   Fulles de coriandre
  • •   2 cm d’arrel de gingebre
  • •   1 o 2 cullerades de pasta de curri vermell
  • •   400 ml de llet de coco
  • •   Oli d’oliva verge extra i sal
  • •   Opcional: 1 cullerada de salsa de peix, suc de ½ llima
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els llagostins submergint-los en un recipient amb aigua fresca i una mica de sal.

 

Pela els llagostins; pots reservar les closques per fer un fumet.

 

En una paella amb una mica d’oli marca els llagostins per cada costat, dóna’ls-hi punt de sal i reserva’ls.

 

En la mateixa paella amb una mica d’oli, afegeix la ceba directament congelada. Quan s’hagi  descongelat, afegeix el pebrots directament congelats i les dosis d’all.

 

Ofega a foc baix fins que els pebrots estiguin tendres, ratlla el gingebre i afegeix el tomàquet.

 

Afegeix la llet de coco, el curri, la salsa de peix i deixa cuinar a foc baix durant 5 minuts.

 

Afegeix els llagostins i deixa cuinar durant 3 minuts. Finalitza amb el coriandre picat i el raig de suc de llima.

 

Escalfa en el microones l’arròs en la seva bosseta directament congelat; posteriorment dóna-li punt de sal i ratlla una mica de llima.

 

Cuina Llagostins al curri vermell thai amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits