Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
SALMÓ AL FORN A LA THAILANDESA
Deixa descongelar el salmó a la envera d’un dia per l’altre, dins d’una safata amb reixeta.
Prepara una safata de forn que puguis tapar.
Disposa les fulles d’alfàbrega a la base i el salmó a sobre.
Salpebra-ho, afegeix-hi l’all trossejat, el gingebre ratllat, el lemon grass, el vi blanc, la llet de coco, les espècies, el suc i la pell de la llima i, finalment, el coriandre.
Cou a 200ºC durant uns 10 minuts.
Serveix amb l’ arròs cuit 3 minuts al microones i condimentat al teu gust o amb verdures saltades.
Nota: Pots fer la recepta amb peix espasa, però amb una mica menys de cocció.
Que fàcil que és menjar bé