Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Sopa picant de gambes i pollastre
El dia anterior, deixa descongelar el pollastre a la nevera. Descongela les gambes també a la nevera, dins d’una safata amb reixeta.
Prepara tots els ingredients frescos: ratlla el gingebre, talla el lemon grass i el bitxo, pica el coriandre.
Escalfa el brou, afegeix-hi el gingebre, el lemon grass i el bitxo. Afegeix-hi també un dau d’all i la meitat de la llet de coco. Cou-ho uns 5 minuts.
Dins d’una paella, escalfa una mica d’oli d’oliva suau o oli de gira-sol.
Afegeix els pebrots, directament congelats, afegeix també els alls tendres i, finalment, els bolets.
Mentrestant, talla el pollastre a tires i afegeix-lo. Seguidament, afegeix-hi les gambes i, un cop cuites, afegeix-ho tot a la cassola del brou.
Deixa-ho bullir uns instants i afegeix-hi la resta de llet de coco amb el xili, la pell ratllada de la llima i el seu suc .
Decora amb el coriandre.
Que fàcil que és menjar bé