Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Cassola de fideus amb calamars i musclos
Deixa descongelar els musclos a la nevera, damunt d’una safata amb reixeta.
Escalfa l’aigua amb una fulla de llorer i, quan bulli, afegeix-hi els calamars directament congelats. Quan arrenqui el bull, deixa coure dos minuts i retira. Reserva l’aigua i afegeix-hi els sobres de fumet.
Escalfa oli dins d’una cassola, afegeix l’all i, seguidament, els fideus. Quan estiguin rossejats, afegeix-hi la samfaina i cou uns 6 minuts. Seguidament, afegeix-hi els calamars, el pebre vermell i la terrina de tomàquet, salpebra i aboca-hi el fumet.
Passats 5 minuts, afegeix-hi els pèsols, cou-ho 5 minuts més i afegeix-hi els musclos.
Finalitza amb el romesco i serveix.
Que fàcil que és menjar bé