Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Marmitako de tonyina
Descongela els daus de tonyina en un recipient amb reixeta dins de la nevera.
En una cassola amb una mica d’oli, afegeix-hi la ceba directament congelada, a foc fort i, posteriorment, afegeix-hi l’all i el pebrot tricolor.
Deixa-ho ofegar a foc baix fins que quedi tot tendre i afegeix-hi la polpa del pebrot de romesco i el sofregit amb el brou de peix directament congelat.
Quan estigui tot ben ofegat, afegeix-hi les patates trossejades.
Cobreix les patates amb l’aigua i condimenta-ho amb sal.
Deixa coure a foc baix fins que les patates estiguin bé.
Afegeix-hi els daus de tonyina amb punt de sal i el dau de julivert directament congelat.
Quan torni a bullir suaument, retira del foc, rectifica de sal si cal i deixa-ho reposar tapat durant 2 minuts.
Nota: Si vols, pots triturar les verdures abans d’afegir les patates. Si utilitzes la tonyina directament congelada, afegeix els daus al guisat mantenint-los a foc baix durant 5-7 minuts. Com a verdura es pot utilitzar la barreja per a sofregit la Sirena.
Que fàcil que és menjar bé