Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Lluç amb carxofes i salsa d’ametlles
Descongela el lluç d’un dia per l’altre a la nevera, damunt d’una safata amb reixeta. Tritura les ametlles amb l’aigua.
Sofregeix la ceba, directament congelada, i quan estigui ben cuita afegeix l’all.
Passats dos minuts afegeix-hi les carxofes, directament congelades. Afegeix el vi blanc i, quan hagi evaporat, el sobre de fumet i les ametlles triturades amb l’aigua. Deixa-ho coure i, si cal, afegeix-hi una mica d’aigua.
Salpebra el lluç, enfarina’l i fregeix-lo. Afegeix-lo a la cassola, cou-ho 5 minuts i acaba amb el julivert.
Que fàcil que és menjar bé