Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Quinoa amb saltat de verdures i salmó
Descongela els filets de salmó en un recipient amb reixeta dins de la nevera.
Talla el salmó a daus i reserva’l.
En una paella amb una mica d’oli ben calent, afegeix la juliana directament congelada.
Posteriorment, afegeix-hi la quinoa i els cubs d’all. Ofega-ho durant 4-5 minuts.
Afegeix-hi el julivert, la salsa de soja, el pebre i retira-ho del foc.
Salpebra els daus de salmó i cuina’ls al vapor 2 minuts, o en el microones a mitja potència durant 1,5-2 minuts, i afegeix-los al saltat.
Nota: Els daus de salmó també es poden cuinar a la planxa i afegir-los al saltat de quinoa.
Que fàcil que és menjar bé