Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Lloms de lluç amb beixamel de marisc i escamarlans
Descongela els lloms de lluç en el frigorífic o, si tens pressa, els pots submergir en aigua fresca amb el seu propi envàs al buit.
Descongela els escamarlans submergint-los en aigua fresca amb sal.
Una vegada descongelats, talla’ls per la meitat, tallant primer la cua des de la unió amb el cap i, posteriorment, el cap.
Prepara la beixamel: escalfa una cassola amb la mantega, afegeix la farina, posteriorment la llet calenta poc a poc i el raig de brandi; deixa cuinar a foc baix fins que quedi espesseït i no tingui gust a farina.
Afegeix a la salsa beixamel tres o quatre cullerades de salsa de marisc i salpebra.
Salpebra els lloms de lluç i, en una safata de forn, cobreix-los amb la salsa beixamel. Forneja’ls a 220º C durant 8-10 minuts.
Col·loca els escamarlans en una altra safata de forn, amb paper de forn. Dóna’ls-hi punt de sal, cobreix-los amb la salsa i introdueix-los en la part superior del forn pre-escalfat a 220º C durant 4-6 minuts.
Que fàcil que és menjar bé