Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Rap amb cloïsses i emulsió de cava
Descongela el rap la nit anterior deixant-lo en el frigorífic sobre un recipient amb reixeta. Una vegada descongelat, retira les capes de pell externa amb l’ajut d’un ganivet de fulla fina i esmolada.
Descongela les cloïsses submergint-les en aigua freda uns minuts abans d’utilitzar-les. Veuràs que a mida que es descongelen es van obrint. Canvia l’aigua per eliminar la possible sorra que puguin tenir i, finalment, escorre-les.
Escalfa una cassola, afegeix-hi un raig d’oli d’oliva i l’all trossejat directament congelat. Quan comenci a daurar-se, afegeix-hi la resta d’espècies i la pell de llimona i, finalment, el pebrot vermell. Quan aquest comenci a cuinar-se, posa-hi el cava i la resta d’oli d’oliva. Deixa-ho que bulli suaument i destapat uns 6-8 minuts per tal que el cava evapori l’alcohol i redueixi el màxim possible.
Passat aquest temps, abaixa el foc al mínim i introdueix el rap per tal que es vagi cuinant. Retira el rap de la cassola i reserva’l. Tritura tots els sucs i espècies fins a obtenir una salsa llisa i cremosa, estable i aromàtica. Rectifica la sal.
Col·loca el peix i les cloïsses en una safata i banya-ho amb l’emulsió amb cava ben calenta just abans de presentar-ho a taula.
Que fàcil que és menjar bé