Vol-au-vent de formatge fresc i salmó fumat

Vol-au-vent de formatge fresc i salmó fumat

Dificultat Baixa
15 min
Entrant
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   150 g de formatge tendre de vaca lleugerament àcid
  • •   2 cullerades d'ous de salmó en conserva
Preparació Mostrar Mostrar

Pica les tàperes finament. Barreja-les en un bol amb el formatge tendre i treballa-ho fins que quedi homogeni.

 

Farceix amb la barreja la meitat de cada vol-au-vent. Embolica sobre ella mateixa, i donant forma de flor, una llenca de salmó. Col·loca-la dins del vol-au-vent junt amb el formatge tendre.

 

Decora-ho amb ous de salmó per sobre.

 

Cuina Vol-au-vent de formatge fresc i salmó fumat amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits