Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Cruixent d’arròs amb gambes i romesco
Descongela les gambes submergint-les en aigua i sal uns 10 minuts. Treu les banyes i escorre-les bé.
Escalfa l’aigua amb el fumet.
En la cassola on couràs l’arròs, marca les gambes i retira-les. Pela-les i reserva els caps.
Escalfa els caps de les gambes suaument amb una mica més d’oli per obtenir un suc de gambes.
A la mateixa cassola on has cuit les gambes, afegeix-hi el sofregit directament congelat. Seguidament, afegeix-hi el vi i deixa’l reduir.
Afegeix l’arròs i el suc de les gambes filtrat. Mulla-ho amb el brou i cou-ho uns 10 minuts. Després, afegeix-hi una cullerada de romesco.
Continua la cocció de l’arròs fins que quedi ben sec i al punt i aboca‘l dins d’una safata folrada amb paper de forn. Posa’l al congelador per tal que es refredi ràpidament.
Porciona l’arròs i daura’l amb una mica d’oli. Serveix-lo amb les gambes i una mica de romesco.
Si vols, pots deixar les gambes senceres o també les pots pelar abans de coure-les.
Que fàcil que és menjar bé