Cruixent d’arròs amb gambes i romesco

Cruixent d’arròs amb gambes i romesco

Dificultat Baixa
37 min
Segon plat
363 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 copa de vi blanc
  • •   1 pot de salsa romesco
  • •   Pebre negre molt
  • •   200 g d'arròs bomba
  • •   1 litre d'aigua
  • •   Oli d'oliva i sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les gambes submergint-les en aigua i sal uns 10 minuts. Treu les banyes i escorre-les bé.

 

Escalfa l’aigua amb el fumet.

 

En la cassola on couràs l’arròs, marca les gambes i retira-les. Pela-les i reserva els caps.

 

Escalfa els caps de les gambes suaument amb una mica més d’oli per obtenir un suc de gambes.

 

A la mateixa cassola on has cuit les gambes, afegeix-hi el sofregit directament congelat. Seguidament, afegeix-hi el vi i deixa’l reduir.

 

Afegeix l’arròs i el suc de les gambes filtrat. Mulla-ho amb el brou i cou-ho uns 10 minuts. Després, afegeix-hi una cullerada de romesco.

 

Continua la cocció de l’arròs fins que quedi ben sec i al punt i aboca‘l dins d’una safata folrada amb paper de forn. Posa’l al congelador per tal que es refredi ràpidament.

 

Porciona l’arròs i daura’l amb una mica d’oli. Serveix-lo amb les gambes i una mica de romesco.

 

Si vols, pots deixar les gambes senceres o també les pots pelar abans de coure-les.

 

Cuina Cruixent d’arròs amb gambes i romesco amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits