Taco de lluç amb Pico de Gallo amb mango i enciam

Taco de lluç amb Pico de Gallo amb mango i enciam

Fajitas de lluç amb verdures i mango. Deliciós!

Dificultat Baixa
30 min
Primer plat
264 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   3 cullerades de farina per a fregits
  • •   100 ml d'oli per a fregir
  • •   1 cabdell d'enciam
  • •   1 pot de salsa mexicana
  • •   Pebre vermell picant (opcional)
  • •   Per a la picada de mango:
  • •   1/2 ceba tendra
  • •   2 cullerades de blat de moro bullit
  • •   1/2 mango
  • •   3 cullerades d'oli d'oliva
  • •   1-2 cullerades de suc de llima
  • •   Fulles de coriandre fresc
  • •   Pebre i sal
  • •   Maridatge recomanat: vi blanc mantel blanco sauvignon
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les rodanxes de lluç en un recipient amb reixeta a la nevera.

 

Per a la picada: Pica el mango i la ceba pelada. Barreja en un bol amb el blat de moro, l’oli, el suc de llima, coriandre, sal i pebre.

 

Descongela l’alvocat i trosseja’l. Pica l’enciam. Salpebra el peix sense pell ni espines, arrebossa’l amb la farina, i fregeix-lo en oli calent, 2-3 minuts per cada costat.

 

Escalfa les “tortitas” en una paella i farceix-les amb el peix, alvocat, enciam, picada i la salsa mexicana al gust. Finalitza amb el pebre vermell picant si us agrada.

 

Cuina Taco de lluç amb Pico de Gallo amb mango i enciam amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits