Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Calamarsons farcits a la mallorquina
Descongela els calamarsons sobre una safata amb reixeta a la nevera. Barreja el julivert, directament congelat, amb 1 cullerada d’oli d’oliva i reserva-ho.
En una cassola, escalfa 3 cullerades d’oli i sofregeix la ceba i l’all directament congelats. Quan la ceba sigui transparent, afegeix-hi els pinyons i daura’ls lleugerament. Agrega-hi el tomàquet i la sobrassada i cuina-ho a foc suau 10 minuts.
Escalfa una paella amb 1 cullerada d’oli i marca a la planxa els calamarsons un parell de minuts. Agrega’ls a la cassola i cuina a foc suau 30 minuts.
Serveix amb uns fils de mel.
Que fàcil que és menjar bé