Espaguetis negres amb sípia i escamarlans

Espaguetis negres amb sípia i escamarlans

Recepta d’espaguetis negres amb sípia i escamarlans pas a pas.

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
314 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   400 g d'espaguetis negres (a la tinta)
  • •   400 g de tomàquet a daus
  • •   4 cullerades d'oli d'oliva
  • •   Sal i pebre
  • •   Recomanació maridatge: vi lledoner del nord
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela la sípia en un recipient amb reixeta a la nevera. Descongela els escamarlans submergint-los en aigua freda minuts abans de cuinar-los, fins que recuperin la seva textura original; seguidament, escorre’ls.

 

Trosseja la sípia i salta-la junt amb els escamarlans en una paella gran amb l´oli, 3-4 minuts. Afegeix-hi el tomàquet, l’all i el julivert directament congelats. Salta-ho un parell de minuts més i salpebra.

 

Bull els espaguetis en abundant aigua amb sal, escorre’ls, barreja’ls amb la preparació anterior i serveix de seguida.

 

Cuina Espaguetis negres amb sípia i escamarlans amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits