Sashimi de salmó amb tocs àcids

Sashimi de salmó amb tocs àcids

Recepta de salmó a l’estil japonès amanit amb llima ratllada.

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
164 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1/2 poma verda
  • •   1/2 ceba tendra
  • •   1 cullerada de iogurt natural
  • •   Unes fulles de ruca
  • •   1 llima
  • •   1 cullerada de sèsam negre
  • •   Recomanació maridatge: vi blanc casetero macabeo
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el salmó sobre un recipient amb reixeta en la nevera.

 

Neteja la poma i la ceba i talla-les a dauets molt petits. Amaneix amb la llima ratllada, una mica del seu suc i la salsa de soja.

 

Talla el salmó en làmines fines, distribuint-les en safates petites o plats i col·loca-hi a sobre la picada de poma i ceba i algunes fulles de ruca. Finalitza amb unes gotes de iogurt i el sèsam negre.

 

Cuina Sashimi de salmó amb tocs àcids amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits