Curri verd de salmó amb verdures

Curri verd de salmó amb verdures

Recepta de salmó noruec amb verdures. Cuina fàcil i saludable!

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
240 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   400 ml de llet de coco
  • •   1 o 2 cullerades de pasta de curri verd
  • •   3 cullerades d'oli d'oliva verge extra
  • •   1 cullerada de sèsam torrat
  • •   Fulles fresques d'alfàbrega
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el salmó sobre un recipient amb reixeta en la nevera.

 

En un wok o cassola baixa, escalfa l’oli i salta les verdures directament congelades durant uns 4-5 minuts.

 

Afegeix la salsa de soja, la llet de coco i la pasta de curri. Porta-ho a ebullició i cuina-ho a foc suau 2-3 minuts. Agrega-hi els daus de salmó i deixa-ho al foc tapat 2 minuts més.

 

Serveix ben calent acompanyat de l’arròs empolvorat amb sèsam i les fulles d'alfàbrega.

 

Cuina Curri verd de salmó amb verdures amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits