Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Fish and chips de salmó amb mongetes
En una safata de forn, posem les patates ben esteses i en una altra safata preparem la papillota (ja sigui amb un motlle de silicona o amb paper d’alumini), una base de mongetes fines i un llom de salmó. Amanim al gust amb una mica d’oli o llimona o herbes provençals, tanquem i cuinem al forn preescalfat a 180ºC durant uns 20-25 minuts. Tot dependrà de la potència de cada forn.
Després, només s’ha d’emplatar. Fem una base de patates ben daurades i posem a sobre les mongetes i, finalment, el salmó.
Si es prefereix, es pot amanir una vegada fora del forn amb una mica d’orenga o amb un raig d’oli, és més que suficient.
I ja tenim el plat tradicional britànic 100% fet en el forn en 20 minuts, ideal per sopar.
Que fàcil que és menjar bé