Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Tapa de bacallà amb sobrassada i mel
Descongela el bacallà submergint-lo en aigua freda amb el seu mateix envàs, sense obrir ni punxar la bossa al buit, fins que perdin la textura de congelat. Un cop descongelat, talla’l a porcions. Eixuga’l bé i reserva.
Talla el pa a llesques i torra’l.
Barreja el dau d’all amb oli d’oliva i, un cop cuit el pa, unta’l i escalfa’l una mica més.
Barreja la sobrassada amb un grapat d’avellanes torrades picades.
Enfarina el bacallà i fregeix-lo amb oli abundant. Un cop fregit, deixa’l sobre paper de cuina.
Unta el pa amb la sobrassada, posa-hi el bacallà i un rajolí de mel al damunt. Pots acabar amb ceba fregida.
Que fàcil que és menjar bé