Tapa de bacallà amb sobrassada i mel

Tapa de bacallà amb sobrassada i mel

Recepta de canapè de peix amb sobrassada amb toc de mel.

Dificultat Baixa
25 min
Aperitiu
270 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 paquet d'avellanes torrades la Sirena
  • •   Ceba fregida
  • •   1 barra de pa
  • •   1 paquet de sobrassada
  • •   Mel
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el bacallà submergint-lo en aigua freda amb el seu mateix envàs, sense obrir ni punxar la bossa al buit, fins que perdin la textura de congelat. Un cop descongelat, talla’l a porcions. Eixuga’l bé i reserva.

 

Talla el pa a llesques i torra’l.

 

Barreja el dau d’all amb oli d’oliva i, un cop cuit el pa, unta’l i escalfa’l una mica més.

 

Barreja la sobrassada amb un grapat d’avellanes torrades picades.

 

Enfarina el bacallà i fregeix-lo amb oli abundant. Un cop fregit, deixa’l sobre paper de cuina.

 

Unta el pa amb la sobrassada, posa-hi el bacallà i un rajolí de mel al damunt. Pots acabar amb ceba fregida.

 

Cuina Tapa de bacallà amb sobrassada i mel amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits