Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Rotlle de carbassó amb mousse de salmó
Descongela els lloms de salmó submergint-los en aigua freda amb el seu mateix envàs, sense obrir ni punxar la bossa al buit, fins que perdin la textura de congelat. Una vegada descongelats, treu-los de l’envàs i trosseja’ls.
Descongela el salmó fumat seguint el mateix procés anterior. Una vegada descongelat, reserva la meitat per decorar i la resta barreja-la amb l’altre salmó.
Afegeix a la barreja del salmó el formatge, el conyac, sal i pebre i tritura-ho. Pica l’anet i afegeix-lo a la barreja.
Talla el carbassó a làmines llargues i fines amb el pelador o la mandolina i sala. Deixa que tregui l’aigua i eixuga’l bé.
Sobre una làmina de film o una estoreta de sushi , disposa les làmines de carbassó una mica superposades. Distribueix el farcit i fes un rotlle. Tapa-ho amb film i reserva-ho en fred.
Quan tingui més consistència, talla i decora amb un oli de pebrots del piquillo i uns daus elaborats amb el carbassó que t’hagi sobrat.
Que fàcil que és menjar bé