Rotlle de carbassó amb mousse de salmó

Rotlle de carbassó amb mousse de salmó

Recepta de rotlles de carbassó farcits de salmó

Dificultat Baixa
18 min
Aperitiu
303 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   2 cullerades de formatge crema
  • •   2 carbassons mitjans
  • •   Anet fresc
  • •   Gotes de conyac
  • •   Ous de salmó o vermells
  • •   Oli pebrots piquillo (2 piquillos, oli i sal)
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els lloms de salmó submergint-los en aigua freda amb el seu mateix envàs, sense obrir ni punxar la bossa al buit, fins que perdin la textura de congelat. Una vegada descongelats, treu-los de l’envàs i trosseja’ls.

 

Descongela el salmó fumat seguint el mateix procés anterior. Una vegada descongelat, reserva la meitat per decorar i la resta barreja-la amb l’altre salmó.

 

Afegeix a la barreja del salmó el formatge, el conyac, sal i pebre i tritura-ho. Pica l’anet i afegeix-lo a la barreja.

 

Talla el carbassó a làmines llargues i fines amb el pelador o la mandolina i sala. Deixa que tregui l’aigua i eixuga’l bé.

 

Sobre una làmina de film o una estoreta de sushi , disposa les làmines de carbassó una mica superposades. Distribueix el farcit i fes un rotlle. Tapa-ho amb film i reserva-ho en fred.

 

Quan tingui més consistència, talla i decora amb un oli de pebrots del piquillo i uns daus elaborats amb el carbassó que t’hagi sobrat.

 

Cuina Rotlle de carbassó amb mousse de salmó amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits