Cebiche de vieires

Cebiche de vieires

Dificultat Baixa
20 min
Entrant
117 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 ceba vermella a la juliana
  • •   1/2 culleradeta de gingebre ratllat
  • •   Suc de 2 llimes
  • •   Un pessic de ajinomoto
  • •   1 ají groc o rocoto
  • •   Un polsim de coriandre picat
  • •   Oli d'oliva verge extra i sal
  • •   Opcional:
  • •   Nachos
  • •   Blat de moro dolç en gra
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les vieires a la nevera o, si tens pressa, les pots submergir en agua amb el seu envàs.

 

Macera les vieires amb sal, un polsim d’ajinomoto i suc de llimona dolça durant 10 minuts.

 

Emplata les vieires acompanyades de la ceba vermella i l’ají groc o rocoto picat.

 

Finalitza amb una mica de coriandre i un raig d’oli.

 

Nota: El pots servir junt amb nachos i es pot acompanyar amb alvocat trossejat o amb blat de moro cuit. El rocoto és més picant que l’ají groc.

 

Cuina Cebiche de vieires amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits