Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Tàrtar d’escalivada amb carpaccio de bacallà
Deixa descongelar l’escalivada dins d’un colador o escalfa-la uns minuts al micro.
Deixa-la escórrer bé i pica-la a trossos ben petits. Barreja-la, salpebra-la i amaneix-la amb oli d’oliva al teu gust.
Treu el carpaccio del congelador uns 30 minuts abans de servir-lo.
Barreja el julivert amb dues cullerades d’oli d’oliva i un pessic de sal; remena-ho un cop estigui descongelat.
Barreja una cullerada d’olivada amb dues d’oli.
Dins de cada plat disposa el tàrtar d’escalivada amb l’ajut d’una anella d’emplatar.
Reparteix el carpaccio al damunt, amaneix amb una mica d’oli de julivert, decora amb l’oli d’olivada i finalitza amb la ceba cruixent.
Que fàcil que és menjar bé