Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Carpaccio de gambes amb llima i alfàbrega sobre verdures
Barreja tres cullerades d’oli amb una mica de sal i l’alfàbrega picada.
Deixa descongela les gambes pelades a la nevera damunt d’una safata amb reixeta. Si fas servir les gambes vermelles, descongela-les minuts abans de d’utilitzar-les, submergint-les en aigua freda fins que perdin la textura de congelat. Un cop descongelades, eixuga-les bé i salpebra-les.
Obre-les per la meitat i disposa 6 gambes damunt d’una làmina de paper film. Tapa amb una altra làmina i fes pressió amb una superfície plana; reserva-ho. Repeteix amb la resta de les gambes fins a obtenir 4 racions.
Prepara una cassola amb aigua bullent i cou-hi la juliana de verdures, directament congelada, durant 5 minuts. Retira, i en la mateixa aigua cou les faves, directament congelades, durant 8 minuts.
En una paella, sofregeix la juliana de verdures i les faves amb un parell de cullerades d’oli d’oliva. Salpebra-ho i afegeix-hi dues cullerades més d’oli, dues cullerades de vinagre blanc i dues cullerades d’aigua. Reserva.
Prepara 4 plats. Posa un raig d’oli en cada plat, ratlla una mica de la pell de la llimona dolça i una mica del seu suc. Col·loca les gambes sobre el plat, ratlla una mica més de la pell de la llimona dolça i una mica més del seu suc i reparteix l’oli d’alfàbrega.
Al mig, disposa les verdures i decora amb l’alfàbrega.
Que fàcil que és menjar bé