Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Rodanxa de salmó amb pebrots saltats i olives negres
Descongela les rodanxes de salmó en un recipient amb reixeta a la nevera.
Pela la ceba tendra i pica-la. Sofregeix-la en una paella gran engreixada amb 3 cullerades d’oli durant 2 minuts.
Afegeix-hi el pebrot directament congelat a foc fort. Quan estigui descongelat, afegeix les olives i cuina-ho tot a foc fort durant uns minuts més.
Afegeix la soja i l'anet i rectifica de sal. Remena-ho tot i retira-ho. Assaona les rodanxes de salmó i cuina-les en una graella calenta 3 minuts per cada costat. Retira-ho i serveix-ho amb el saltat de pebrot i olives.
Que fàcil que és menjar bé