Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Lluç amb escopinyes, gamba austral i romesco
Descongela els lloms de lluç en un recipient amb reixeta a la nevera. Com que està envasat al buit, ho pots descongelar en uns minuts si ho submergeixes en aigua freda, amb el mateix envàs sense obrir ni punxar, fins que perdi la textura de congelat.
Descongela les gambes australs submergint-les en aigua freda abans de cuinar-les, i el mateix amb les escopinyes fins que s’hagin obert una mica i aclareix-les amb aigua freda per retirar la possible sorra.
Col·loca les escopinyes en una olla amb una fulla de llorer i un rajolí d’oli d’oliva. Cuina-ho al vapor durant 5 minuts i retira’n la carn. Reserva el brou de la cocció.
A una cassola gran engreixada amb 4 cullerades d’oli d’oliva verge extra, sofregeix la ceba directament congelada a foc fort. Quan estigui daurada, baixa el foc i afegeix-hi la farina. Cuina-ho remenant-ho tot fins que es torri lleugerament.
Afegeix el vi i aboca el brou de cocció de les escopinyes. Remena-ho tot perquè quedi tot integrat.
Afegeix el lluç i les gambes i cuina-ho tot remenant de tant en tant durant 10 minuts.
Afegeix la sal i el pebre, cuina-ho 1 minut més i serveix-ho acompanyat de salsa romesco.
Que fàcil que és menjar bé