Fideuà de verdures, calamars i cloïsses

Fideuà de verdures, calamars i cloïsses

Recepta de fideuà de marisc, peix i verdures. Deliciosa!

Dificultat Mitja
30 min
Segon plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   250 g de fideus gruixuts
  • •   Oli d'oliva verge extra
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els calamars en un recipient amb reixeta a la nevera. Renta’ls, retira’ls la pell i talla’ls en anelles.

 

Submergeix les cloïsses en aigua, directament congelades, durant uns minuts i veuràs que a mida que es descongelen es van obrint. Aprofita i canvia l’aigua per eliminar la possible sorra que hi pugui haver.

 

Dilueix les 4 porcions de fumet de peix, directament congelat, en 1 litre i 1/4 d’aigua bullint.

 

Fregeix els fideus en oli calent abundant fins que estiguin lleugerament daurats. Retira’ls i col·loca’ls sobre paper absorbent de cuina.

 

En una cassola o paella engreixada amb 3 culleres d’oli, sofregeix els calamars durant un parell de minuts, afegeix-hi el fumet calent i també les carxofes i mongetes. Cuina-ho tot a foc mig durant 10 minuts.

 

Rectifica el punt de sal, si cal, i afegeix-hi les cloïsses. Cuina-ho durant 5 minuts més fins que els fideus estiguin cuits i sense brou. Deixa-ho reposar uns minuts i serveix-ho.

 

Cuina Fideuà de verdures, calamars i cloïsses amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits