Ceviche de lluç

Ceviche de lluç

Recepta de ceviche peruà amb llima i coriandre.

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   El suc de 4 llimes
  • •   2 cebes morades petites
  • •   Unes fulles de coriandre fresc
  • •   Sal
  • •   1 xili de Jalapa (opcional)
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els lloms de lluç en un recipient amb reixeta a la nevera. Com que està envasat al buit, ho pots descongelar en uns minuts si ho submergeixes en aigua freda, amb el mateix envàs sense obrir ni punxar, fins que perdi la textura de congelat. Asseca-ho bé, treu-li la pell i talla-ho a dauets.

 

Col·loca’l en un bol amb el suc de llimona dolça, el coriandre picat i les cebes tallades a làmines molt fines. Remena-ho tot i deixa-ho macerar com a mínim durant 15 minuts.

 

Serveix-ho decorat amb algunes fulles de coriandre fresc.

 

Cuina Ceviche de lluç amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits