Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Amanida de tomàquet, nectarina i bacallà
Descongela el bacallà en un recipient amb reixeta a la nevera.
Col·loca les fulles d’alfàbrega en un got de batedora amb 100 ml d’oli. Tritura-ho fins aconseguir un compost uniforme.
Renta els tomàquets i les nectarines, i talla’ls.
Col·loca el bacallà en una font de forn, amaneix-ho amb un rajolí d’oli i cuina-ho al forn preescalfat a 200ºC durant 10 minuts.
Extreu-ho, deixa-ho refredar-se i separa les llenques. Distribueix tots els ingredients de l’amanida als plats. Amaneix-ho amb una mica de sal i oli d’alfàbrega.
Que fàcil que és menjar bé