Amanida de tomàquet, nectarina i bacallà

Amanida de tomàquet, nectarina i bacallà

Recepta d’amanida de bacallà amb un toc fresc i dolç.

Dificultat Alta
15 min
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   4 tomàquets
  • •   4 nectarines
  • •   Unes fulles d'alfàbrega fresca
  • •   Uns brots d'enciam
  • •   Oli d'oliva verge extra
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el bacallà en un recipient amb reixeta a la nevera.

 

Col·loca les fulles d’alfàbrega en un got de batedora amb 100 ml d’oli. Tritura-ho fins aconseguir un compost uniforme.

 

Renta els tomàquets i les nectarines, i talla’ls.

 

Col·loca el bacallà en una font de forn, amaneix-ho amb un rajolí d’oli i cuina-ho al forn preescalfat a 200ºC durant 10 minuts.

 

Extreu-ho, deixa-ho refredar-se i separa les llenques. Distribueix tots els ingredients de l’amanida als plats. Amaneix-ho amb una mica de sal i oli d’alfàbrega.

 

Cuina Amanida de tomàquet, nectarina i bacallà amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits