Arròs saltat amb verdures i sípia

Arròs saltat amb verdures i sípia

Recepta d’arròs amb sípia i saltat de verdures.

Dificultat Baixa
10 min
Primer plat
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les sípies en un recipient amb reixeta a la nevera. Asseca-les bé i talla-les en dauets.

 

Blanqueja les verdures per separat i sense descongelar en abundant aigua salada durant 2 minuts. Escorre-ho i reserva-ho.

 

A una paella gran i engreixada amb 4 cullerades d’oli d’oliva, salta les sípies durant 2 minuts, afegeix-hi l’arròs sense descongelar i les verdures, i cuina-ho tot a foc fort durant 4 minuts, remenant-ho de tant en tant.

 

Afegeix-hi la soja, cuina-ho tot durant 1 minut més i retira-ho. Assaona-ho amb uns grans de pebre rosa i serveix-ho acompanyat d’uns brots d’enciam.

 

Cuina Arròs saltat amb verdures i sípia amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits