Amanida de fruites i musclos amb vinagreta de carfoxes

Amanida de fruites i musclos amb vinagreta de carfoxes

Original recepta d’amanida de fruites i marisc.

Dificultat Baixa
30 min
Primer plat
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   200 g de cireres sense pinyol
  • •   2 pomes
  • •   Uns brots d'enciam
  • •   50 ml de vinagre de poma
  • •   Pebre en gra
  • •   1 fulla de llorer
  • •   Oli d'oliva verge extra
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els musclos en un recipient amb reixeta a la nevera. Descongela l’alvocat submergint-lo en aigua freda amb el mateix envàs, sense obrir ni punxar la bossa, durant uns 20-25 minuts.

 

Escalda les carxofes en abundant aigua salada durant 2 minuts. Escorre-ho, deixa-ho refredar i talla-les en trossets molt petits. A una cassola amb 100 ml d’oli d’oliva, cuina les carxofes a foc molt lent durant 1 minut. Afegeix-hi uns grans de pebre, la fulla de llorer i el vinagre. Cuina-ho durant 5 minuts més, retira-ho i deixa-ho refredar.

 

Pela les pomes i talla-les a trossos no molt grans. Barreja tots els ingredients de l’amanida amb cura. Serveix-ho en plats i amaneix-ho amb la vinagreta de carxofes.

 

Cuina Amanida de fruites i musclos amb vinagreta de carfoxes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits