Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Ensalada amb rap allagostinat o tonyina marinada
Deliciosa recepta que podràs preparar de dues maneres diferents, amb rap allagostat o tonyina marinada.
Primer de tot:
Bull l’ensalada russa en aigua amb sal directament congelada durant 8-10 minuts; escorre-ho i reserva-ho.
Per preparar l'amanida amb el rap allagostat:
Descongela el rap en un recipient amb reixeta a la nevera.
Elimina l’espina central del rap i neteja els dos filets restants. Assaona’ls amb sal i oli, i arrebossa’ls amb pebre vermell la Sirena (4 cullerades) . Enrotlla’ls separadament en paper d’alumini i cuina’ls al forn preescalfat a 180ºC durant 10 minuts. Extreu-los, deixa’ls refredar-se i talla’ls a làmines.
o si ho prefereixes amb tonyina marinada:
Descongela la tonyina en un recipient amb reixeta a la nevera.
Talla la tonyina i, en un bol, afegeix el suc de les 2 limones dolces, la seva ratlladura i una mica de sal. Remou-ho tot perquè s’impregni bé i deixa-ho marinar com a mínim 4 hores.
I finalment...
Amaneix en un bol l’amanida al gust amb la maionesa. Afegeix-hi els envinagrats tallats i el surimi a tires. Remou-ho tot i serveix-ho en plats, col·locant sobre l’amanida el rap allagostinat o la tonyina marinada i els germinats.
Que fàcil que és menjar bé