Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Llobarro amb espàrrecs i alls tendres
Deixa descongelar el llobarro en el frigorífic sobre una safata amb reixeta. També pots descongelar-lo submergint en aigua freda el producte envasat al buit, sense punxar ni obrir l’envàs. Una vegada descongelat, salpebra’l i reserva’l.
Barreja l’all i el julivert, directament congelats, amb l’aigua, les gotes de llimona, sal, pebre i dues cullerades d’oli. Remena i reserva.
En una paella, escalfa dues cullerades d’oli i cuina els alls tendres directament congelats. Passats 5 minuts, afegeix-hi els espàrrecs, directament congelats, i cuina’ls fins que quedin tendres. Afegeix-hi una cullerada de l’oli d’all i julivert.
Una vegada tinguis la guarnició, marca el llobarro en una paella, per la part de la pell. Passats dos minuts, dóna-li la volta, cuina’l durant un minut, tapa’l i apaga el foc.
Serveix el llobarro amb les verdures i una mica de salsa romesco.
Que fàcil que és menjar bé