Amanida de vieires i mango

Amanida de vieires i mango

Amanida de marisc amb alvocat, avellanes, mango i llima.

Dificultat Baixa
15 min
Entrant
350 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   30 g d'avellanes torrades
  • •   Barreja pebres
  • •   2 llimones dolces (llimes)
  • •   1 bossa de brots tendres
  • •   4 cullerades d'oli d'oliva verge extra
  • •   Sal
  • •   Nachos (opcional)
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar les vieires en el frigorífic, sobre una safata amb reixeta. Com el producte va envasat al buit, també pots submergir-lo en aigua freda, sense punxar ni obrir l’envàs.

 

Treu l’alvocat del congelador i deixa’l sobre un plat; fes el mateix amb el mango. Pica les avellanes i barreja-les amb l’oli.

 

Ratlla la pell d’una llima en el bol on faràs l’amanida.

 

Esprem el suc de les 2 llimes. Amb 2/3 parts d’aquest suc, macera les vieires. Reserva la resta de suc.

 

En el bol on està la ratlladura de la llima, afegeix els brots verds, el mango, les vieires escorregudes, sal, pebre, l’alvocat, el suc de llima reservat i l’oli d’avellanes.

 

Si vols, pots servir aquesta amanida amb nachos.

 

Cuina Amanida de vieires i mango amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits