Sípia a la planxa amb timbal de carxofa, pastanagues baby i bolets

Sípia a la planxa amb timbal de carxofa, pastanagues baby i bolets

Sípia amb saltat de carxofes i bolets. Deliciós!

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela la sípia a la nevera, sobre un recipient amb reixeta per tal que els sucs de la descongelació quedin a part.

 

Posa oli en una paella i, quan sigui calent, afegeix-hi les carxofes i les pastanagues directament congelades. Salta-les un parell de minuts i afegeix els bolets directament congelats. Quan els bolets hagin perdut la seva pròpia aigua, continua saltant-ho tot junt 5 minuts més i salpebra al gust.

 

Cuina la sípia a la planxa amb all i julivert, tenint en compte de no coure-la en excés perquè no perdi la seva textura.

 

Serveix cada sípia en un plat i decora amb la guarnició de verdures saltades en timbal. Per fer el timbal pots utilitzar un motlle rodó.

 

Cuina Sípia a la planxa amb timbal de carxofa, pastanagues baby i bolets amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits