Lluç en salsa verda amb llimona i cloïsses

Lluç en salsa verda amb llimona i cloïsses

Peix amb salsa verda acompanyat de cloïsses. Pas a pas!

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
230 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 got de vi blanc
  • •   1/2 llimona
  • •   4 cullerades d'oli d'oliva
  • •   Sal i pebre
  • •   1 bitxo petit (opcional)
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el lluç i les cloïsses per separat a la nevera, en un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin apart. Una vegada descongelats els filets, salpebra’ls i reserva’ls.

 

En una paella, escalfa 4 cullerades d’oli d’oliva i ofega-hi l’all directament congelat. Quan l’all comenci a prendre color, afegeix-hi el got de vi blanc, sal i pebre i deixa que redueixi. Una vegada reduïda la salsa, afegeix-hi la porció de fumet de peix i les dosis de julivert trossejat. Talla la llimona a rodanxes finetes i incorpora-la a la salsa, deixant que es cuini tot junt uns 5 minuts.

 

Agrega-hi els filets de lluç, tapa la paella i cuina-ho durant 6 minuts. Afegeix-hi les cloïsses descongelades i el bitxo tallat a tires fines. Tapa de nou la paella i cuina-ho tot junt uns 2 minuts més.

Cuina Lluç en salsa verda amb llimona i cloïsses amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits