Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Lluç en salsa verda amb llimona i cloïsses
Descongela el lluç i les cloïsses per separat a la nevera, en un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin apart. Una vegada descongelats els filets, salpebra’ls i reserva’ls.
En una paella, escalfa 4 cullerades d’oli d’oliva i ofega-hi l’all directament congelat. Quan l’all comenci a prendre color, afegeix-hi el got de vi blanc, sal i pebre i deixa que redueixi. Una vegada reduïda la salsa, afegeix-hi la porció de fumet de peix i les dosis de julivert trossejat. Talla la llimona a rodanxes finetes i incorpora-la a la salsa, deixant que es cuini tot junt uns 5 minuts.
Agrega-hi els filets de lluç, tapa la paella i cuina-ho durant 6 minuts. Afegeix-hi les cloïsses descongelades i el bitxo tallat a tires fines. Tapa de nou la paella i cuina-ho tot junt uns 2 minuts més.
Que fàcil que és menjar bé