Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Rodanxa de lluç austral Premium amb salsa de gamba
Descongela les rodanxes de lluç en un recipient amb reixeta dins de la nevera.
Descongela les gambes submergint-les en un recipient amb aigua i sal. Posteriorment, retira les closques i reserva les cues i les closques per separat.
Prepara un fumet de marisc: salta les closques de les gambes amb una mica d’oli, afegeix-hi aigua fins cobrir-ho, el llorer i deixa-ho bullir durant 15 minuts; cola i reserva.
Escalfa una paella amb oli i marca a foc lent les rodanxes de lluç, reservant-les posteriorment. Fes el mateix amb les cues de gamba. Salpebra.
Escalfa la mateixa paella amb una mica d’oli, afegeix-hi la barreja de sofregit directament congelada; ofega-ho. Quan agafi color, afegeix-hi el sofregit casolà amb brou de peix, el fumet i tritura-ho posteriorment.
Afegeix-hi el vi blanc a la salsa i deixa que s’evapori l’alcohol.
Afegeix-hi les dosis de julivert, salpebra i espessa amb una mica de maicena.
Afegeix-hi les rodanxes de lluç deixant que es cuinin 5 minuts a foc baix.
Afegeix-hi les cues de gamba els dos últims minuts i serveix el plat.
Que fàcil que és menjar bé