Corball amb llagostins i salsa de bolets

Corball amb llagostins i salsa de bolets

Corball al forn amb llagostins mediterranis i bolets silvestres.

Dificultat Mitja
25 min
Segon plat
432 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Barreja pebres
  • •   200 ml de nata líquida
  • •   Raig de vi blanc
  • •   Paper per a forn
  • •   Oli d'oliva verge extra i sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela el corball en un recipient amb reixeta dins de la nevera.

 

Escalfa una cassola amb una mica d’oli i afegeix-hi la ceba directament congelada. Quan sigui tendra, afegeix-hi els bolets directament congelats. Quan siguin tous, reserva la meitat, afegeix-hi un raig de vi blanc i, quan s’evapori l’alcohol, afegeix-hi la nata líquida.

 

Deixa que s’escalfi la salsa, tritura-la i salpebra.

 

Descongela els llagostins submergint-los en un recipient amb aigua i sal. Posteriorment, retira la closca de les cues.

 

Prepara una safata amb paper de forn, col·loca a sobre les porcions de corball salpebrades amb un raig d’oli i forneja a 200ºC durant 8-10 minuts. Quan faltin 4-5 minuts, afegeix-hi els llagostins salpebrats amb un raig d’oli.

 

Serveix el corball amb els llagostins, la salsa de bolets i els bolets saltats.

 

Cuina Corball amb llagostins i salsa de bolets amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits