Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Corball amb llagostins i salsa de bolets
Descongela el corball en un recipient amb reixeta dins de la nevera.
Escalfa una cassola amb una mica d’oli i afegeix-hi la ceba directament congelada. Quan sigui tendra, afegeix-hi els bolets directament congelats. Quan siguin tous, reserva la meitat, afegeix-hi un raig de vi blanc i, quan s’evapori l’alcohol, afegeix-hi la nata líquida.
Deixa que s’escalfi la salsa, tritura-la i salpebra.
Descongela els llagostins submergint-los en un recipient amb aigua i sal. Posteriorment, retira la closca de les cues.
Prepara una safata amb paper de forn, col·loca a sobre les porcions de corball salpebrades amb un raig d’oli i forneja a 200ºC durant 8-10 minuts. Quan faltin 4-5 minuts, afegeix-hi els llagostins salpebrats amb un raig d’oli.
Serveix el corball amb els llagostins, la salsa de bolets i els bolets saltats.
Que fàcil que és menjar bé