Rodanxes de rap amb cloïsses i navalles

Rodanxes de rap amb cloïsses i navalles

Rodanxes de rap amb cloïsses i navalles

Cassola de peix i marisc. Segueix la recepta en el vídeo!

Dificultat Mitja
30 min
Segon plat
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les rodanxes de rap en un recipient amb reixeta dins de la nevera.

 

Descongela les navalles en un recipient amb aigua fresca i sal.

 

Descongela les cloïsses submergint-les en aigua fresca.

 

En una cassola amb una mica d’oli, marca les rodanxes de rap per ambdós costats fins que agafin color; dona punt de sal i reserva-les.

 

En la mateixa cassola amb un mica d’oli, daura les navalles, primer pel costat de la carn i, posteriorment, un minut per la closca; dona punt de sal i reserva.

 

Escalfa la mateixa cassola amb una mica d’oli i afegeix-hi la ceba directament congelada. Ofega-la i quan sigui tendra afegeix-hi l’all i el bitxo.

 

Escalfa una paella amb oli i afegeix-hi les cloïsses, tapa-les i deixa-les a foc fort fins que s’obrin i estiguin cuinades. Reserva les cloïsses i el líquid que han deixat anar.

 

Afegeix-hi el vi blanc a la ceba i deixa que s’evapori l’alcohol.

 

Retira el bitxo, afegeix-hi un got d’aigua i el líquid de les cloïsses. Quan bulli, afegeix-hi el rap salpebrat i deixa-ho coure durant 5 minuts.

 

Afegeix-hi una cullerada de maicena diluïda en aigua freda, per espessir la salsa, i el julivert. Salpebra-ho.

 

Afegeix-hi les cloïsses i les navalles per tal que s’escalfin amb la salsa.

 

Cuina Rodanxes de rap amb cloïsses i navalles amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits