Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Rodanxes de rap amb cloïsses i navalles
Descongela les rodanxes de rap en un recipient amb reixeta dins de la nevera.
Descongela les navalles en un recipient amb aigua fresca i sal.
Descongela les cloïsses submergint-les en aigua fresca.
En una cassola amb una mica d’oli, marca les rodanxes de rap per ambdós costats fins que agafin color; dona punt de sal i reserva-les.
En la mateixa cassola amb un mica d’oli, daura les navalles, primer pel costat de la carn i, posteriorment, un minut per la closca; dona punt de sal i reserva.
Escalfa la mateixa cassola amb una mica d’oli i afegeix-hi la ceba directament congelada. Ofega-la i quan sigui tendra afegeix-hi l’all i el bitxo.
Escalfa una paella amb oli i afegeix-hi les cloïsses, tapa-les i deixa-les a foc fort fins que s’obrin i estiguin cuinades. Reserva les cloïsses i el líquid que han deixat anar.
Afegeix-hi el vi blanc a la ceba i deixa que s’evapori l’alcohol.
Retira el bitxo, afegeix-hi un got d’aigua i el líquid de les cloïsses. Quan bulli, afegeix-hi el rap salpebrat i deixa-ho coure durant 5 minuts.
Afegeix-hi una cullerada de maicena diluïda en aigua freda, per espessir la salsa, i el julivert. Salpebra-ho.
Afegeix-hi les cloïsses i les navalles per tal que s’escalfin amb la salsa.
Que fàcil que és menjar bé