Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Escamarlans a la planxa amb amanida
Descongela els escamarlans submergint-los en aigua freda amb sal, just abans de cuinar-los. Escorre’ls i reserva’ls.
Posa els escamarlans amb la panxa cap avall i, amb l’ajut d’un ganivet o tisores molt afilades, talla’ls en dos meitats. Per fer-ho, punxa on el cap es junta amb la cua i talla primer en direcció a la cua i després al cap.
Descongela l’alvocat, talla’l a dauets i reserva’l.
Prepara la vinagreta amb el suc de llima, de taronja, la dosi de julivert, sal, barreja de pebres i l’oli d’oliva verge extra (1 part de sucs i 3 d’oli).
Cuina els escamarlans a la planxa, primer daurant la part de la carn i, posteriorment, la closca.
Barreja els enciams amb l’alvocat i la vinagreta. Munta el plat col·locant la barreja d’enciams, la ceba caramel·litzada tèbia en el fons i, per sobre, els escamarlans.
Ratlla una mica de llima i taronja i finalitza l’amanida amanint els escamarlans.
Nota: Si ho desitges, pots decorar l’amanida amb grills de taronja.
Que fàcil que és menjar bé