Coulant Vampir (recepta per Halloween)

Coulant Vampir (recepta per Halloween)

Dificultat Baixa
7 min
Postres
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Melmelada de maduixa
  • •   Dents de llaminadura
Preparació Mostrar Mostrar

Col·locar la melmelada de maduixa en un recipient i passar-la per la batedora perquè quedi més líquida. Si es desitja, també es pot fer amb xarop de maduixa. Agafar els mini coulants sense descongelar prèviament el producte. Retirar l'embolcall de plàstic, col·locar-los amb la mateixa safata de cartró en el microones i escalfar a màxima potència (850w) aproximadament durant 1-1.20 minuts. Deixar reposar uns instants. Col·locar damunt del coulant la nata muntada, “pintar” amb la melmelada i damunt posar les dents de vampir. Servir a l'instant.

Suggeriment: la cobertura del coulant també pot fer-se amb merenga o amb fondant.

Cuina Coulant vampir (recepta per Halloween) amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits