Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Salmó noruec amb vieira sobre crema de mongetes tendres
Descongelem els lloms de salmó submergint-los en aigua freda, amb el mateix envàs, sense obrir ni punxar la bossa al buit. Descongelem la vieira amb corall en un recipient amb reixeta en el frigorífic, per tal que els sucs de la descongelació quedin a part.
Fem la crema de mongetes en una cassola. Amb una mica d’oli confitem el porro trossejat, la pastanaga tallada, les patates pelades, rentades i tallades a rodanxes, i les mongetes directament congelades. Ho ofeguem-ho tot, afegim el brou calent, sense cobrir-ho del tot i ho deixem bullir. Quan estigui tot cuit colem el líquid i triturem la resta fins a obtenir una crema consistent. Afegim el iogurt natural i remenem. Salpebrem al gust i reservem.
En una paella amb una mica d’oli marquem els lloms de salmó i la vieira, al seu punt i sense que quedi molt cuit. Salpebrem al gust i reservem.
Emplatem col·locant una base de crema de mongetes, seguidament unes làmines de tomàquet sec, el llom de salmó i a sobre la vieira. Decorem amb els canonges i el germinat. Afegim sal en escames i servim.
Que fàcil que és menjar bé