Crumble de carbassa i bròquil sobre hummus de cigrons

Crumble de carbassa i bròquil sobre hummus de cigrons

Recepta de crumble amb bròquil. Un dolç plat vegetarià fàcil i saludable!

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
324 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 pot d'hummus
  • •   Pel crumble:
  • •   40 g de flocs de civada
  • •   35 g d'oli d'oliva
  • •   20 g d'avellanes torrades
  • •   2 g de sal
Preparació Mostrar Mostrar

Tritura les avellanes i barreja-les amb la resta d’ingredients del crumble. Reserva-ho.

 

Escalda el bròquil 1 minut. Refreda’l i reserva’l.

 

En una paella, salta el bròquil, afegeix-hi la carbassa i, a mitja cocció, afegeix-hi la ceba caramel·litzada, una mica de salsa de soja i una mica d’aigua. Tapa-ho, finalitza la cocció i salpebra-ho.

 

Posa l’hummus en el fons de la terrina. Afegeix-hi les verdures i cobreix-ho amb el crumble. Cou-ho en el forn a 180ºC durant 10 minuts, fins que el crumble quedi una mica torrat.

 

Si vols una presentació més moderna, cuina el crumble en el forn fins que quedi cruixent i reserva’l. Salta la verdura, acompanya-la amb l’hummus i finalitza amb el crumble per sobre.

 

Aquest plat es pot fer amb qualsevol altra verdura.

 

Cuina Crumble de carbassa i bròquil sobre hummus de cigrons amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits