Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Crumble de carbassa i bròquil sobre hummus de cigrons
Tritura les avellanes i barreja-les amb la resta d’ingredients del crumble. Reserva-ho.
Escalda el bròquil 1 minut. Refreda’l i reserva’l.
En una paella, salta el bròquil, afegeix-hi la carbassa i, a mitja cocció, afegeix-hi la ceba caramel·litzada, una mica de salsa de soja i una mica d’aigua. Tapa-ho, finalitza la cocció i salpebra-ho.
Posa l’hummus en el fons de la terrina. Afegeix-hi les verdures i cobreix-ho amb el crumble. Cou-ho en el forn a 180ºC durant 10 minuts, fins que el crumble quedi una mica torrat.
Si vols una presentació més moderna, cuina el crumble en el forn fins que quedi cruixent i reserva’l. Salta la verdura, acompanya-la amb l’hummus i finalitza amb el crumble per sobre.
Aquest plat es pot fer amb qualsevol altra verdura.
Que fàcil que és menjar bé