Paté vegetal de pèsols i alvocat

Paté vegetal de pèsols i alvocat

Recepta de paté vegetal. Fàcil, rápida i saludable!

Dificultat Baixa
10 min
Segon plat
262 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Suc de llimona (mínim 2 cullerades)
  • •   Sal i pebre
  • •   40 ml d'oli d'oliva
  • •   Nachos (o torradetes)
  • •   Opcional: una punta de wasabi
  • •   Per a l'oli de julivert:
  • •   4 cullerades d'oli d'oliva
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Treu l’alvocat del congelador uns minuts abans i posa’ls en el got de triturar.

 

Cou els pèsols, directament congelats, en aigua bullent durant uns 7 minuts. Escorre’ls i refreda’ls. Tot seguit, afegeix-los al got de triturar junt amb l’all, l’oli, la sal, el pebre i el suc de llimona. Tritura-ho bé tot junt i rectifica els condiments al teu gust. Si vols, pots afegir-hi una mica de wasabi.

 

Barreja la resta de l’oli amb el julivert directament congelat, deixant que es desfaci.

 

Serveix el paté amb torradetes, cassoletes o nachos decorat amb una mica de ratlladura de llimona i l’oli de julivert.

 

Cuina Paté vegetal de pèsols i alvocat amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits