Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Paté vegetal de pèsols i alvocat
Treu l’alvocat del congelador uns minuts abans i posa’ls en el got de triturar.
Cou els pèsols, directament congelats, en aigua bullent durant uns 7 minuts. Escorre’ls i refreda’ls. Tot seguit, afegeix-los al got de triturar junt amb l’all, l’oli, la sal, el pebre i el suc de llimona. Tritura-ho bé tot junt i rectifica els condiments al teu gust. Si vols, pots afegir-hi una mica de wasabi.
Barreja la resta de l’oli amb el julivert directament congelat, deixant que es desfaci.
Serveix el paté amb torradetes, cassoletes o nachos decorat amb una mica de ratlladura de llimona i l’oli de julivert.
Que fàcil que és menjar bé