Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Pastissets d’espinacs i halibut amb corona de pastanagues
Deixa descongelar l’halibut en la nevera el dia anterior, sobre un recipient amb reixeta. Una vegada descongelat, talla’l a daus i salpebra’l.
Bull els espinacs durant 5 minuts i escorre’ls bé.
Barreja els ous amb la crema de llet, afegeix-hi els espinacs i tritura-ho. Salpebra i reserva.
Unta motlles individuals amb mantega i pa ratllat. Omple’ls fins la meitat amb la barreja, afegeix-hi uns daus d’halibut i acaba d’omplir-los.
Dona cops als motlles contra la taula per eliminar l’aire i cuina’ls al bany maria en el forn a 180ºC, durant uns 25 minuts aproximadament (segons la mida dels motlles). També ho pots fer en un únic motlle rectangular.
Mentrestant, escalfa la mantega, afegeix-hi la pastanaga directament congelada, i quan estigui tendra, afegeix-hi una culleradeta de sucre, sal, pebre i una mica d’aigua. Tapa-ho i, poc abans de finalitzar la cocció, afegeix-hi el julivert i remena-ho bé.
Separa els pastissets del motlle i serveix-los amb la pastanaga pels voltants.
Pots elaborar aquest pastís amb altres verdures o altres peixos.
Que fàcil que és menjar bé