Pastissets d’espinacs i halibut amb corona de pastanagues

Pastissets d’espinacs i halibut amb corona de pastanagues

Pastís d’espinacs i peix en racions individuals.

Dificultat Mitja
35 min
Segon plat
260 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar l’halibut en la nevera el dia anterior, sobre un recipient amb reixeta. Una vegada descongelat, talla’l a daus i salpebra’l.

 

Bull els espinacs durant 5 minuts i escorre’ls bé.

 

Barreja els ous amb la crema de llet, afegeix-hi els espinacs i tritura-ho. Salpebra i reserva.

 

Unta motlles individuals amb mantega i pa ratllat. Omple’ls fins la meitat amb la barreja, afegeix-hi uns daus d’halibut i acaba d’omplir-los.

 

Dona cops als motlles contra la taula per eliminar l’aire i cuina’ls al bany maria en el forn a 180ºC, durant uns 25 minuts aproximadament (segons la mida dels motlles). També ho pots fer en un únic motlle rectangular.

 

Mentrestant, escalfa la mantega, afegeix-hi la pastanaga directament congelada, i quan estigui tendra, afegeix-hi una culleradeta de sucre, sal, pebre i una mica d’aigua. Tapa-ho i, poc abans de finalitzar la cocció, afegeix-hi el julivert i remena-ho bé.

 

Separa els pastissets del motlle i serveix-los amb la pastanaga pels voltants.

 

Pots elaborar aquest pastís amb altres verdures o altres peixos.

 

Cuina Pastissets d’espinacs i halibut amb corona de pastanagues amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits